fredag 16. desember 2011

Dekorasjon og pynt

Torsdag og Fredag 24 og 25 november holdt vi på med en oppgave hvor vi skulle lage dekorasjoner og punte orkider.
den føste dekorasjonen jeg lagte var denne. Der hvor jeg brukte en rosa skål å festet oasiss oppi for att jeg skulle feste blomstene og det grønne i den. jeg begynnte med og feste masse grønt under for å få det fint under brukte for det meste gran ellers små ting som jeg fant på kjøla. i denne buketten måtte vi ha to orkider  som dere ser har jeg to orkider og en mørke rosa nellik. hadde også to rosa hjert som jeg festet mellom granen. 
dette var den 2 dekorasjonen jeg lagde. Dette skulle være en litt mindre dekorasjon enn den andre, så her har jeg brukt en avlang hvit skål med oasis oppi. Botaniske matrialene jeg har brukt er en rosa rose og en rosa orkide. har også brukt en stor blåd hortensisa i midten for å få litt farge kontrast. har også festet et rosa hjerte på siden av rosen. 
her har jeg lagt en ennå mindre dekorasjon med litt grønt , en liten blåd hortensia og to roser. med litt biljong tråd rundt dekorasjonen.
vi fikk også en oppgave hvor vi måtte punte orkide. jeg valgte og punte min orkide med gull skål med to kångler på og to bøker på. festet også litt pute mose og gran oppi påttå. festet også en størknet brun appelsin ved siden av. 

1 kommentar:

Blomstertua sa...

Mange flotte arbeider du lagde og fine bilder:))